Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Logaritme in rekenmachine

Help!! Ik heb maandag een toets wiskunde en nu moest ik mijn grafische rekenmachine reseten, want er zat een soort van fout in. Maar nu heb ik een probleem. Het proefwerk gaat over logaritmen en als ik nu log(5)/log(2) wil plotten krijg ik alleen maar een rechte lijn... HOe kan dit??? Ik heb trouwens GR: Casio CFX-9850GC Plus

Alvast bedankt, Bart

Bart
Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 26 september 2008

Antwoord

log(5)/log(2) is een constante... dus erg interessante plots levert dat vast niet op...

Waarschijnlijk wilde je y=2log(x) plotten? Neem dan Y1=log(x)/log(2) en je krijgt een plotje van y=2log(x).

Helpt dat?

WvR
vrijdag 26 september 2008

©2001-2024 WisFaq