\require{AMSmath} Hol en bol Bepaal de intervallen waarin de grafiek van f(x) = (x-1) . |x2-4| hol en bol zijn. Feline 3de graad ASO - zaterdag 14 juni 2008 Antwoord Eigenlijk heb je hier te maken met 2 functies: Voor x-2 of x2: f(x)=(x-1)(x2-4) Voor -2x2: f(x)=(x-1)(-x2+4) Voor 'hol' en 'bol' zou je naar de tweede afgeleide kunnen kijken. WvR zaterdag 14 juni 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal de intervallen waarin de grafiek van f(x) = (x-1) . |x2-4| hol en bol zijn. Feline 3de graad ASO - zaterdag 14 juni 2008
Feline 3de graad ASO - zaterdag 14 juni 2008
Eigenlijk heb je hier te maken met 2 functies: Voor x-2 of x2: f(x)=(x-1)(x2-4) Voor -2x2: f(x)=(x-1)(-x2+4) Voor 'hol' en 'bol' zou je naar de tweede afgeleide kunnen kijken. WvR zaterdag 14 juni 2008
WvR zaterdag 14 juni 2008
©2001-2024 WisFaq