\require{AMSmath} TI 84 continu Kun je zoiets in je TI 84 zetten:f(x)= x3-22 x4 ax-16 x4Dit is één functie? Bereken a.Kun je ook absolute waarden in je TI 84 ingeven? Vincen 3de graad ASO - zaterdag 7 juni 2008 Antwoord Op Functies die uit meerdere delen bestaan kan je vinden hoe je zoiets in je GR kunt zetten. Let vooral op het gebruik van de haakjes.In dit geval kan je dan ook nog 's kijken bij Families van functies.Maar 't is een heel gepruts en 't gaat niet echt lekker. Het voegt, volgens mij, ook niet erg veel toe. Als f continu is dan moet gelden:Er geldt a·4-16=43-4 Þ a=19.Dus waarom zou je dan iets met je GR willen?De absolute waarde kan je vinden onder MATH en dan NUM en dan kiezen voor abs(.Helpt dat? WvR zaterdag 7 juni 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kun je zoiets in je TI 84 zetten:f(x)= x3-22 x4 ax-16 x4Dit is één functie? Bereken a.Kun je ook absolute waarden in je TI 84 ingeven? Vincen 3de graad ASO - zaterdag 7 juni 2008
f(x)= x3-22 x4 ax-16 x4
Vincen 3de graad ASO - zaterdag 7 juni 2008
Op Functies die uit meerdere delen bestaan kan je vinden hoe je zoiets in je GR kunt zetten. Let vooral op het gebruik van de haakjes.In dit geval kan je dan ook nog 's kijken bij Families van functies.Maar 't is een heel gepruts en 't gaat niet echt lekker. Het voegt, volgens mij, ook niet erg veel toe. Als f continu is dan moet gelden:Er geldt a·4-16=43-4 Þ a=19.Dus waarom zou je dan iets met je GR willen?De absolute waarde kan je vinden onder MATH en dan NUM en dan kiezen voor abs(.Helpt dat? WvR zaterdag 7 juni 2008
WvR zaterdag 7 juni 2008
©2001-2024 WisFaq