\require{AMSmath} Convergentie en divergentie van een somrij onderzoek de convergentie of de divergentie van de somrij van volgende rijen. bereken de limiet van de somrij.1) Un= 2n/3n-12) Un= 3-n·8n+1dank bij voorbaat. Dries 3de graad ASO - donderdag 1 mei 2008 Antwoord Beste Dries,De eerste rij kan je herschrijven als:2n/3n-1 = 2n/(3n.3-1) = 3.(2/3)nHerken je een meetkundige rij (en voor de somrij: meetkundige reeks)?mvg,Tom td donderdag 1 mei 2008 Re: Convergentie en divergentie van een somrij ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
onderzoek de convergentie of de divergentie van de somrij van volgende rijen. bereken de limiet van de somrij.1) Un= 2n/3n-12) Un= 3-n·8n+1dank bij voorbaat. Dries 3de graad ASO - donderdag 1 mei 2008
Dries 3de graad ASO - donderdag 1 mei 2008
Beste Dries,De eerste rij kan je herschrijven als:2n/3n-1 = 2n/(3n.3-1) = 3.(2/3)nHerken je een meetkundige rij (en voor de somrij: meetkundige reeks)?mvg,Tom td donderdag 1 mei 2008
td donderdag 1 mei 2008
©2001-2024 WisFaq