\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 7848 Re: Breuksplitsen in vier termen? We hebben precies dezelfde vraag. Wij snappen al niet hoe de breuk uiteenvalt en hoe je dat dan in drie haakjes zet? mirand Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 28 april 2008 Antwoord Wat dacht je van het herhaald toepassen van het merkwaardige product:a2-b2=(a+b)(a-b)Dit geeft in jouw geval dan:x4-1=(x2+1)(x2-1)=(x2+1)(x+1)(x-1)Handig hè? WvR donderdag 1 mei 2008 ©2001-2022 WisFaq
\require{AMSmath}
We hebben precies dezelfde vraag. Wij snappen al niet hoe de breuk uiteenvalt en hoe je dat dan in drie haakjes zet? mirand Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 28 april 2008
mirand Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 28 april 2008
Wat dacht je van het herhaald toepassen van het merkwaardige product:a2-b2=(a+b)(a-b)Dit geeft in jouw geval dan:x4-1=(x2+1)(x2-1)=(x2+1)(x+1)(x-1)Handig hè? WvR donderdag 1 mei 2008
WvR donderdag 1 mei 2008
©2001-2022 WisFaq