\require{AMSmath} Goniometrisch rekenen, bewijs een volgende identiteit cos 2a + cos 4a + cos 6a + 1 = 4cos a * (cos 2a * cos 3 a) toon dit aan Dries 3de graad ASO - zondag 9 december 2007 Antwoord Dries, Linkerlid= 2cosxcos3x+2cos23x=2cos3x(cosx+cos3x) en cosx+cos3x=2cosxcos2x. kn zondag 9 december 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
cos 2a + cos 4a + cos 6a + 1 = 4cos a * (cos 2a * cos 3 a) toon dit aan Dries 3de graad ASO - zondag 9 december 2007
Dries 3de graad ASO - zondag 9 december 2007
Dries, Linkerlid= 2cosxcos3x+2cos23x=2cos3x(cosx+cos3x) en cosx+cos3x=2cosxcos2x. kn zondag 9 december 2007
kn zondag 9 december 2007
©2001-2024 WisFaq