\require{AMSmath} Letters en machten (a5)3 + 3a15is dat a15 + 3a15 = 4a30en -2a4 · (a4)3-2a4 · a12 = -a48en als laatste(-3x)3 + 5x3 = -27x3 + 5x3 = -22x6Wilt U hier naar kijken?Dank U wel Sofie Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 12 november 2007 Antwoord 1)(a5)3 is inderdaad a15, maar a15+3a15 is gewoon 4a15 (1 appel + 3 appels=4 appels)2)2a4·(a4)3=2a4·a12=2a4+12=2a16Hier gebruik je de regel dat ap·aq=ap+q3)(-3x)3+5x3=-27x3+5x3=-22x3 (weer die appels) hk maandag 12 november 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(a5)3 + 3a15is dat a15 + 3a15 = 4a30en -2a4 · (a4)3-2a4 · a12 = -a48en als laatste(-3x)3 + 5x3 = -27x3 + 5x3 = -22x6Wilt U hier naar kijken?Dank U wel Sofie Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 12 november 2007
Sofie Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 12 november 2007
1)(a5)3 is inderdaad a15, maar a15+3a15 is gewoon 4a15 (1 appel + 3 appels=4 appels)2)2a4·(a4)3=2a4·a12=2a4+12=2a16Hier gebruik je de regel dat ap·aq=ap+q3)(-3x)3+5x3=-27x3+5x3=-22x3 (weer die appels) hk maandag 12 november 2007
hk maandag 12 november 2007
©2001-2024 WisFaq