\require{AMSmath} Waar of niet waar? Kies de juiste mogelijkheid: er zijn twee basisbeweringen:- de vergelijking y2-6y+1 = 4x stelt een parabool voor met top (-2,3)- de vergelijking y2+x2-6y-4x+4 = 0 stelt een cirkel voor met straal 2A) beide beweringen zijn juistB) alleen de eerste bewering is juistC) alleen de tweede bewering is juistD) beide beweringen zijn onjuist.Welk is het juist antwoord en gelieve beide beweringen te verklaren AUB.. bedankt freder 3de graad ASO - zondag 15 april 2007 Antwoord Je kan de eerste vergelijking schrijven als x=1/4(y-3)2-2, dus een parabool met als top (-2,3). Je kan de tweede vergelijking schrijven als (x-2)2+(y-3)2=9, dus een cirkel met middelpunt (2,3) en een straal van 3. Dus ga ik voor antwoord B. WvR zondag 15 april 2007 Re: Waar of niet waar? ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kies de juiste mogelijkheid: er zijn twee basisbeweringen:- de vergelijking y2-6y+1 = 4x stelt een parabool voor met top (-2,3)- de vergelijking y2+x2-6y-4x+4 = 0 stelt een cirkel voor met straal 2A) beide beweringen zijn juistB) alleen de eerste bewering is juistC) alleen de tweede bewering is juistD) beide beweringen zijn onjuist.Welk is het juist antwoord en gelieve beide beweringen te verklaren AUB.. bedankt freder 3de graad ASO - zondag 15 april 2007
freder 3de graad ASO - zondag 15 april 2007
Je kan de eerste vergelijking schrijven als x=1/4(y-3)2-2, dus een parabool met als top (-2,3). Je kan de tweede vergelijking schrijven als (x-2)2+(y-3)2=9, dus een cirkel met middelpunt (2,3) en een straal van 3. Dus ga ik voor antwoord B. WvR zondag 15 april 2007
WvR zondag 15 april 2007
©2001-2024 WisFaq