\require{AMSmath} Procenten Hallo, ik kom er niet uit. ik moet van procenten naar breuken. 75procent is 3/4 maar hoe doe ik dat met 0,05 procent? glenn Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 9 april 2007 Antwoord Deel het aantal = procenten door honderd (of verschuifde komma 2 plaatsen): 75% = 75/100 = 0,75 = 3/4 2% = 2/100 = 0,02. etc. os maandag 9 april 2007 Re: Procenten ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik kom er niet uit. ik moet van procenten naar breuken. 75procent is 3/4 maar hoe doe ik dat met 0,05 procent? glenn Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 9 april 2007
glenn Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 9 april 2007
Deel het aantal = procenten door honderd (of verschuifde komma 2 plaatsen): 75% = 75/100 = 0,75 = 3/4 2% = 2/100 = 0,02. etc. os maandag 9 april 2007
os maandag 9 april 2007
©2001-2024 WisFaq