\require{AMSmath} Anders noteren van een vergelijking Hallo, In een leerboek voor meet en regeltechniek wordt de volgende vergelijking vermeld: z = e´H1 =(y + x)´H1 = (z´H2 + x)´H1 Hieruit volgt: z/x = H1 / (1- H1´H2) Ik snap niet hoe men aan het "hieruit volgt"gedeelte komt. alvast bedankt, John Leerling mbo - dinsdag 27 februari 2007 Antwoord dag John, groet, Anneke dinsdag 27 februari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, In een leerboek voor meet en regeltechniek wordt de volgende vergelijking vermeld: z = e´H1 =(y + x)´H1 = (z´H2 + x)´H1 Hieruit volgt: z/x = H1 / (1- H1´H2) Ik snap niet hoe men aan het "hieruit volgt"gedeelte komt. alvast bedankt, John Leerling mbo - dinsdag 27 februari 2007
John Leerling mbo - dinsdag 27 februari 2007
dag John, groet, Anneke dinsdag 27 februari 2007
Anneke dinsdag 27 februari 2007
©2001-2024 WisFaq