\require{AMSmath} Bewerkingen met algebraische vormen De leerkracht heeft de oplossing van een oefening gegeven maar ik kom altijd iets anders uit kan je me helpen?x2·(x-2)-(4x-x·(3+x2))-4x2 joland 1ste graad ASO-TSO-BSO - vrijdag 9 februari 2007 Antwoord x2·(x-2)-(4x-x·(3+x2))-4x2=x3-2x2-(4x-3x-x3)-4x2=x3-2x2-4x+3x+x3-4x2=2x3-6x2-x WvR vrijdag 9 februari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De leerkracht heeft de oplossing van een oefening gegeven maar ik kom altijd iets anders uit kan je me helpen?x2·(x-2)-(4x-x·(3+x2))-4x2 joland 1ste graad ASO-TSO-BSO - vrijdag 9 februari 2007
joland 1ste graad ASO-TSO-BSO - vrijdag 9 februari 2007
x2·(x-2)-(4x-x·(3+x2))-4x2=x3-2x2-(4x-3x-x3)-4x2=x3-2x2-4x+3x+x3-4x2=2x3-6x2-x WvR vrijdag 9 februari 2007
WvR vrijdag 9 februari 2007
©2001-2024 WisFaq