\require{AMSmath} Polynomiaal en exponentieel hallo, snel even proberen op te frissen: f(x) = x is een polynomiaal functie f(x) = log x is een polynomiale funcite veronderstel ik? stel nu dat W een willekeurig geheel getal is ( bijv 2 ) dan is Wx een exponentiele functie, ja toch? is log ( Wx ) dan een exponentiele functie? ik dacht van wel? bedankt maarte Student universiteit België - zaterdag 20 januari 2007 Antwoord Nee, log(Wx)=x*log(W), en dat is een lineaire functie. kphart maandag 22 januari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo, snel even proberen op te frissen: f(x) = x is een polynomiaal functie f(x) = log x is een polynomiale funcite veronderstel ik? stel nu dat W een willekeurig geheel getal is ( bijv 2 ) dan is Wx een exponentiele functie, ja toch? is log ( Wx ) dan een exponentiele functie? ik dacht van wel? bedankt maarte Student universiteit België - zaterdag 20 januari 2007
maarte Student universiteit België - zaterdag 20 januari 2007
Nee, log(Wx)=x*log(W), en dat is een lineaire functie. kphart maandag 22 januari 2007
kphart maandag 22 januari 2007
©2001-2024 WisFaq