\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking hoi ik krijg deze vgl niet opgelost, hoe moet ik hier aan beginnen?? 25tan2x + 9cot 2x = 30 sinx/2 + 2cos x/4 = 0 cos2x = sin22x alvast bedankt tom 3de graad ASO - zaterdag 20 januari 2007 Antwoord De eerste kan je schrijven als: Bij de tweede kan je het volgende eens proberen: En bij de derde kan je sin22x vervangen door 1-cos22x en dan moet het verder niet zo'n probleem zijn, lijkt me, alhoewel... WvR zaterdag 20 januari 2007 Re: Goniometrische vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoi ik krijg deze vgl niet opgelost, hoe moet ik hier aan beginnen?? 25tan2x + 9cot 2x = 30 sinx/2 + 2cos x/4 = 0 cos2x = sin22x alvast bedankt tom 3de graad ASO - zaterdag 20 januari 2007
tom 3de graad ASO - zaterdag 20 januari 2007
De eerste kan je schrijven als: Bij de tweede kan je het volgende eens proberen: En bij de derde kan je sin22x vervangen door 1-cos22x en dan moet het verder niet zo'n probleem zijn, lijkt me, alhoewel... WvR zaterdag 20 januari 2007
WvR zaterdag 20 januari 2007
©2001-2024 WisFaq