\require{AMSmath} Algebraisch oplossen ik moet de volgende vergelijking oplossen iemand een ideesin(x+2/3p)=sin(3x)al vast bedankt voor de hulp confid Student hbo - donderdag 7 december 2006 Antwoord Beste Christiaan,Twee sinussen zijn gelijk als de hoeken gelijk zijn, of supplementair zijn (dit is samen 180°).Dus: sin(a) = sin(b) Û a = b + 2kp Ú a = p-b + 2kpLos dit nu op, maar met a en b vervangen door jouw hoeken.mvg,Tom td donderdag 7 december 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik moet de volgende vergelijking oplossen iemand een ideesin(x+2/3p)=sin(3x)al vast bedankt voor de hulp confid Student hbo - donderdag 7 december 2006
confid Student hbo - donderdag 7 december 2006
Beste Christiaan,Twee sinussen zijn gelijk als de hoeken gelijk zijn, of supplementair zijn (dit is samen 180°).Dus: sin(a) = sin(b) Û a = b + 2kp Ú a = p-b + 2kpLos dit nu op, maar met a en b vervangen door jouw hoeken.mvg,Tom td donderdag 7 december 2006
td donderdag 7 december 2006
©2001-2024 WisFaq