Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Entier met afgeleide nul

Ik zoek een entier met afgeleide nul, die niet in 0 is gedefinieerd. Kunt u me helpen?

Leende
Student universiteit - vrijdag 22 september 2006

Antwoord

Bedoel je zoiets als f(x)=x/|x|?
Immers:
als x0 dan f(x)=x/|x|=x/x=1
als x0 dan f(x)=x/|x|=x/(-x)=-1
als x=0 dan is f(x) niet gedefinieerd.

hk
maandag 25 september 2006

©2001-2024 WisFaq