\require{AMSmath} Vergelijking Peter heeft vijfmaal zoveel geld als Kim. Geeft Peter 400 bef aan Kim dan hebben ze elk evenveel. Hoeveel heeft ieder? dorine Ouder - dinsdag 29 augustus 2006 Antwoord Noem het geld van Peter p en het geld van Kim k. Er geldt: p=5·k p-400=k+400 En dan zou het moeten lukken toch? WvR woensdag 30 augustus 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Peter heeft vijfmaal zoveel geld als Kim. Geeft Peter 400 bef aan Kim dan hebben ze elk evenveel. Hoeveel heeft ieder? dorine Ouder - dinsdag 29 augustus 2006
dorine Ouder - dinsdag 29 augustus 2006
Noem het geld van Peter p en het geld van Kim k. Er geldt: p=5·k p-400=k+400 En dan zou het moeten lukken toch? WvR woensdag 30 augustus 2006
WvR woensdag 30 augustus 2006
©2001-2024 WisFaq