\require{AMSmath} Laplace getransformeerde van cosinus Ik moet de volgende Laplace getranformeerde bereken: LT{Ö2cos(3t-1/4p)} En het antwoord moet de vorm hebben s + x / s2 + x. Ik kom er niet uit omdat de ik waarschijnlijk iets verkeerd doe met de goniometrie regels verkeerd doe. Alvast bedankt. Thomas Student hbo - woensdag 28 juni 2006 Antwoord Beste Thomas, Er geldt: cos(a-b) = cos(a)cos(b)+sin(a)sin(b) Als je dit toepast, wetende dat cos(p/4) = sin(p/4) = Ö2/2, krijg je iets waarvan je gemakkelijk de Laplacegetranformeerde kan bepalen. Je zou moeten vinden: (s+3)/(s2+9) mvg, Tom td woensdag 28 juni 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de volgende Laplace getranformeerde bereken: LT{Ö2cos(3t-1/4p)} En het antwoord moet de vorm hebben s + x / s2 + x. Ik kom er niet uit omdat de ik waarschijnlijk iets verkeerd doe met de goniometrie regels verkeerd doe. Alvast bedankt. Thomas Student hbo - woensdag 28 juni 2006
Thomas Student hbo - woensdag 28 juni 2006
Beste Thomas, Er geldt: cos(a-b) = cos(a)cos(b)+sin(a)sin(b) Als je dit toepast, wetende dat cos(p/4) = sin(p/4) = Ö2/2, krijg je iets waarvan je gemakkelijk de Laplacegetranformeerde kan bepalen. Je zou moeten vinden: (s+3)/(s2+9) mvg, Tom td woensdag 28 juni 2006
td woensdag 28 juni 2006
©2001-2024 WisFaq