\require{AMSmath} Wortels van breuken Voorbeeld : Ö20 1/4 = Ö81/4 Ö81/Ö4 = 9/2 = 4 1/2 Vraag : Ö3 3/7 = Ö24/7 = ... = 2/7 Ö42 Hoe bereken je de tussenstap ... ? De wortel uit 24 of 7 levert geen geheel getal, vermenigvuldigen levert ook niks op. help! David Leerling bovenbouw vmbo - maandag 20 februari 2006 Antwoord WvR maandag 20 februari 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voorbeeld : Ö20 1/4 = Ö81/4 Ö81/Ö4 = 9/2 = 4 1/2 Vraag : Ö3 3/7 = Ö24/7 = ... = 2/7 Ö42 Hoe bereken je de tussenstap ... ? De wortel uit 24 of 7 levert geen geheel getal, vermenigvuldigen levert ook niks op. help! David Leerling bovenbouw vmbo - maandag 20 februari 2006
David Leerling bovenbouw vmbo - maandag 20 februari 2006
WvR maandag 20 februari 2006
©2001-2024 WisFaq