\require{AMSmath} Los op: cosinus Hoe moet ik het de volgende vergelijking oplossen? cos1/2x = -sin(x +1/2p) Alvast bedankt. Grtx, Elwin Elwin Student hbo - maandag 23 januari 2006 Antwoord Best Elwin, Voor de sin en cos geldt dat: * sin(-a) = -sin(a) * sin(p/2-a) = cos(a) * cos(-a) = cos(a) Probeer hiermee de vergelijking om te zetten in alleen sinus of cosinus. mvg, Tom td maandag 23 januari 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik het de volgende vergelijking oplossen? cos1/2x = -sin(x +1/2p) Alvast bedankt. Grtx, Elwin Elwin Student hbo - maandag 23 januari 2006
Elwin Student hbo - maandag 23 januari 2006
Best Elwin, Voor de sin en cos geldt dat: * sin(-a) = -sin(a) * sin(p/2-a) = cos(a) * cos(-a) = cos(a) Probeer hiermee de vergelijking om te zetten in alleen sinus of cosinus. mvg, Tom td maandag 23 januari 2006
td maandag 23 januari 2006
©2001-2024 WisFaq