\require{AMSmath} Grafiekenbundel hoe maak je een grafiekenbundel op een GR TI83 lorrai Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 december 2005 Antwoord Door in de fomule een aantal getallen tussen accolades op te nemen:Hieronder wordt de grafiek van f(x)=ax2 getekend met a=-3, a=-2, a=-1, a=0, a=1, a=2 en a=3. hk donderdag 1 december 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe maak je een grafiekenbundel op een GR TI83 lorrai Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 december 2005
lorrai Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 december 2005
Door in de fomule een aantal getallen tussen accolades op te nemen:Hieronder wordt de grafiek van f(x)=ax2 getekend met a=-3, a=-2, a=-1, a=0, a=1, a=2 en a=3. hk donderdag 1 december 2005
hk donderdag 1 december 2005
©2001-2024 WisFaq