\require{AMSmath} Vierkantswortels Hallo,Ik snap niet hoe je van:7(Ö3-Ö2)2´(Ö3+Ö2)2=7 ?Kunt u me helpen hoe ik hieraan kan komen.En hetzelfde voor:11(Ö5-Ö3)2´(Ö5Ö3)2= 44 ?Alvast heel erg bedankt! Nic Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 19 november 2005 Antwoord HalloGebruik de eigenschap : (a-b).(a+b) = a2-b2of hier : (a-b)2.(a+b)2 = [(a-b).(a+b)]2 = (a2-b2)2 LL zaterdag 19 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Ik snap niet hoe je van:7(Ö3-Ö2)2´(Ö3+Ö2)2=7 ?Kunt u me helpen hoe ik hieraan kan komen.En hetzelfde voor:11(Ö5-Ö3)2´(Ö5Ö3)2= 44 ?Alvast heel erg bedankt! Nic Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 19 november 2005
Nic Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 19 november 2005
HalloGebruik de eigenschap : (a-b).(a+b) = a2-b2of hier : (a-b)2.(a+b)2 = [(a-b).(a+b)]2 = (a2-b2)2 LL zaterdag 19 november 2005
LL zaterdag 19 november 2005
©2001-2024 WisFaq