\require{AMSmath} De wortel of tot macht op rekenmachine Hoe moet ik de volgende formule op mijn rekenmachine intikken?P= (1-3Ö(r/c))x100%Het gaat om het berekenen van een percentage voor het uitrekenen van waardevermindering (bedrijfseconomie).Ik gebruik een Casio fx-82MS rekenmachine. Sabrin Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 28 maart 2005 Antwoord Nemen we even voor 't gemak r=3 en c=2 (dat zal wel nergens op slaan, maar vooruit maar....), dan krijg je iets als: Een heel gedoe..., maar hopelijk is het duidelijk. Ik ben er even vanuit gegaan dat je geen knopje voor 3Ö hebt... maar misschien is dat wel zo. WvR maandag 28 maart 2005 Re: De wortel of tot macht op rekenmachine ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik de volgende formule op mijn rekenmachine intikken?P= (1-3Ö(r/c))x100%Het gaat om het berekenen van een percentage voor het uitrekenen van waardevermindering (bedrijfseconomie).Ik gebruik een Casio fx-82MS rekenmachine. Sabrin Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 28 maart 2005
Sabrin Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 28 maart 2005
Nemen we even voor 't gemak r=3 en c=2 (dat zal wel nergens op slaan, maar vooruit maar....), dan krijg je iets als: Een heel gedoe..., maar hopelijk is het duidelijk. Ik ben er even vanuit gegaan dat je geen knopje voor 3Ö hebt... maar misschien is dat wel zo. WvR maandag 28 maart 2005
WvR maandag 28 maart 2005
©2001-2024 WisFaq