\require{AMSmath} Hellingfunctie op de TI83 Hoe maak je met de TI - 83(+) een helling-/afgeleide functie van bv. f(x) = x2? Een van een bepaald punt, bv. x=2 op f(x)=x2? Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 5 februari 2005 Antwoord Als je in Y1 een functie zet en je wilt ook de afgeleide en de tweede afgeleide plotten dan kan dat zo:Je kunt de parameters van deze nDeriv() zo zien:Als je de afgeleide wilt weten in een punt, bijvoorbeeld x=2 dan kan je nDerive() ook gebruiken vanuit het rekenscherm: WvR zaterdag 5 februari 2005 Re: Hellingfunctie op de TI83 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe maak je met de TI - 83(+) een helling-/afgeleide functie van bv. f(x) = x2? Een van een bepaald punt, bv. x=2 op f(x)=x2? Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 5 februari 2005
Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 5 februari 2005
Als je in Y1 een functie zet en je wilt ook de afgeleide en de tweede afgeleide plotten dan kan dat zo:Je kunt de parameters van deze nDeriv() zo zien:Als je de afgeleide wilt weten in een punt, bijvoorbeeld x=2 dan kan je nDerive() ook gebruiken vanuit het rekenscherm: WvR zaterdag 5 februari 2005
Je kunt de parameters van deze nDeriv() zo zien:
Als je de afgeleide wilt weten in een punt, bijvoorbeeld x=2 dan kan je nDerive() ook gebruiken vanuit het rekenscherm:
WvR zaterdag 5 februari 2005
©2001-2025 WisFaq