\require{AMSmath} Tweedegraadsvergelijkingen met reële coëfficiënten los de volgende tweedegraadsvergelijkingen op in c. gebruik de meest geschikte oplossingsmethode. 1) -2/3x2-1/2x-4/3=0 2) (x-3)(x+3)-5(x-2)2=0 Nick O Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 25 mei 2002 Antwoord Ik zie hier helemaal geen vraag... of is de 'gebiedende wijs' voor ons bedoeld? Tips: Werk de breuken weg (vermenigvuldigen met -6 bijvoorbeeld), daarna oplossen met ABC-formuleWerk eerst de haakjes weg, gelijksoortige termen samennemen, daarna ABC-formule Zie vraag 3361 WvR zaterdag 25 mei 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
los de volgende tweedegraadsvergelijkingen op in c. gebruik de meest geschikte oplossingsmethode. 1) -2/3x2-1/2x-4/3=0 2) (x-3)(x+3)-5(x-2)2=0 Nick O Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 25 mei 2002
Nick O Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 25 mei 2002
Ik zie hier helemaal geen vraag... of is de 'gebiedende wijs' voor ons bedoeld? Tips: Werk de breuken weg (vermenigvuldigen met -6 bijvoorbeeld), daarna oplossen met ABC-formuleWerk eerst de haakjes weg, gelijksoortige termen samennemen, daarna ABC-formule Zie vraag 3361 WvR zaterdag 25 mei 2002
Zie vraag 3361
WvR zaterdag 25 mei 2002
©2001-2024 WisFaq