\require{AMSmath} Analytisch uitdrukken dat twee vectoren evenwijdig zijn Hoe druk je dit uit?Je kunt het wel omzeilen door er rechten van te maken, en te eisen dat de richtingscoëfficiënten dezelfde zijn...Maar hoe druk je dat weer uit met vectoren?Hartelijk dank! Miguel Student Hoger Onderwijs België - woensdag 5 januari 2005 Antwoord Als a en b vectoren zijn geldt:a // b = a x b = 0waarbij x het vectorieel product is.Vergelijk met het 'scalair product', dat is gelijk aan 0 wanneer de vectoren loodrecht op elkaar staan.mvg,Tom td woensdag 5 januari 2005 Re: Analytisch uitdrukken dat twee vectoren evenwijdig zijn ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe druk je dit uit?Je kunt het wel omzeilen door er rechten van te maken, en te eisen dat de richtingscoëfficiënten dezelfde zijn...Maar hoe druk je dat weer uit met vectoren?Hartelijk dank! Miguel Student Hoger Onderwijs België - woensdag 5 januari 2005
Miguel Student Hoger Onderwijs België - woensdag 5 januari 2005
Als a en b vectoren zijn geldt:a // b = a x b = 0waarbij x het vectorieel product is.Vergelijk met het 'scalair product', dat is gelijk aan 0 wanneer de vectoren loodrecht op elkaar staan.mvg,Tom td woensdag 5 januari 2005
td woensdag 5 januari 2005
©2001-2024 WisFaq