\require{AMSmath} Machtsverheffen met negatieve getallen waar zit hier de fout:3=Ö9=Ö(-3.-3)=Ö-3.Ö-3=(-3)1/2.(-3)1/2=(-3)1=-3 Harrie Student hbo - donderdag 2 december 2004 Antwoord Ö-3 is niet gedefinieerd... Het vermenigvuldigen van niet-gedefinieerde zaken lijkt me niet handig... WvR vrijdag 3 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
waar zit hier de fout:3=Ö9=Ö(-3.-3)=Ö-3.Ö-3=(-3)1/2.(-3)1/2=(-3)1=-3 Harrie Student hbo - donderdag 2 december 2004
Harrie Student hbo - donderdag 2 december 2004
Ö-3 is niet gedefinieerd... Het vermenigvuldigen van niet-gedefinieerde zaken lijkt me niet handig... WvR vrijdag 3 december 2004
WvR vrijdag 3 december 2004
©2001-2024 WisFaq