\require{AMSmath} Zuiver imaginair Hallo Wisfaq, D:={zÎ| |z|=1;z¹1} g:D® g(z):= (1+z)/(1-z) Toon aan dat g(z) zuiver imaginair is voor alle zÎD. Hoe kan ik dit het beste aanpakken? Groetjes van Fleur Fleur Student hbo - donderdag 18 november 2004 Antwoord Alle z in D zijn te schrijven als z=eit voor een of andere t in het interval [0,2p[ en omgekeerd. Vul dat dus in voor z in de uitdrukking van g(z) en vereenvoudig. Lukt het zo? cl donderdag 18 november 2004 Re: Zuiver imaginair ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Wisfaq, D:={zÎ| |z|=1;z¹1} g:D® g(z):= (1+z)/(1-z) Toon aan dat g(z) zuiver imaginair is voor alle zÎD. Hoe kan ik dit het beste aanpakken? Groetjes van Fleur Fleur Student hbo - donderdag 18 november 2004
Fleur Student hbo - donderdag 18 november 2004
Alle z in D zijn te schrijven als z=eit voor een of andere t in het interval [0,2p[ en omgekeerd. Vul dat dus in voor z in de uitdrukking van g(z) en vereenvoudig. Lukt het zo? cl donderdag 18 november 2004
cl donderdag 18 november 2004
©2001-2024 WisFaq