\require{AMSmath} Regressiecoefficient 7a + 280b = 21 en 280a + 78400b = 1028,6 wat is a en b remco Student hbo - woensdag 3 november 2004 Antwoord Als je alle termen van de eerste vergelijking met 40 vermenigvuldigt krijg je in beide vergelijkingen 280a. Trek vervolgens de vergelijkingen van elkaar af waarbij a dan dus wegvalt en b opgelost kan worden en daarmee ook a. groet pl woensdag 3 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
7a + 280b = 21 en 280a + 78400b = 1028,6 wat is a en b remco Student hbo - woensdag 3 november 2004
remco Student hbo - woensdag 3 november 2004
Als je alle termen van de eerste vergelijking met 40 vermenigvuldigt krijg je in beide vergelijkingen 280a. Trek vervolgens de vergelijkingen van elkaar af waarbij a dan dus wegvalt en b opgelost kan worden en daarmee ook a. groet pl woensdag 3 november 2004
pl woensdag 3 november 2004
©2001-2024 WisFaq