\require{AMSmath} Schaalbereken de afstand van A naar B is 3,6 cm, gemeten op een kaart met schaal 1/20000. Hoeveel km bedraagt de afstand van A naar B in werkelijkheid vdb Ouder - donderdag 14 oktober 2004 Antwoord Een schaal van 1:20.000 betekent dat 1 cm op de kaart in werkelijkheid 20.000 cm is... dus wat dacht je van: 3,6 × 20.000 = ... cm = ... m. WvR donderdag 14 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
de afstand van A naar B is 3,6 cm, gemeten op een kaart met schaal 1/20000. Hoeveel km bedraagt de afstand van A naar B in werkelijkheid vdb Ouder - donderdag 14 oktober 2004
vdb Ouder - donderdag 14 oktober 2004
Een schaal van 1:20.000 betekent dat 1 cm op de kaart in werkelijkheid 20.000 cm is... dus wat dacht je van: 3,6 × 20.000 = ... cm = ... m. WvR donderdag 14 oktober 2004
WvR donderdag 14 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq