\require{AMSmath} Vergelijking ombouwen Ik heb de volgende vergelijking: T = (K * U2)/(K * W + R)2 Ik wil nu weten hoe ik K kan berekenen aan de hand van de andere termen. Zo van K = ... Iemand hier een idee? Ik heb al van alles geprobeerd, maar ik kom er niet meer uit. Roel A Student hbo - woensdag 11 augustus 2004 Antwoord M.b.v. het pakket Tiinteractive krijg ik: hk woensdag 11 augustus 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb de volgende vergelijking: T = (K * U2)/(K * W + R)2 Ik wil nu weten hoe ik K kan berekenen aan de hand van de andere termen. Zo van K = ... Iemand hier een idee? Ik heb al van alles geprobeerd, maar ik kom er niet meer uit. Roel A Student hbo - woensdag 11 augustus 2004
Roel A Student hbo - woensdag 11 augustus 2004
M.b.v. het pakket Tiinteractive krijg ik: hk woensdag 11 augustus 2004
hk woensdag 11 augustus 2004
©2001-2024 WisFaq