\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking Wat is de oplossing van het volgende?sin(3x)=0,5·3 cos(5x)=0,5·2 Sascha Student hbo - dinsdag 23 maart 2004 Antwoord Hallo Sascha,Je hebt hier te maken met een bijzondere hoek.De tweede vergelijking kun je op dezelfde manier aanpakken, maar nu moet je gebruik maken van: wl dinsdag 23 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de oplossing van het volgende?sin(3x)=0,5·3 cos(5x)=0,5·2 Sascha Student hbo - dinsdag 23 maart 2004
Sascha Student hbo - dinsdag 23 maart 2004
Hallo Sascha,Je hebt hier te maken met een bijzondere hoek.De tweede vergelijking kun je op dezelfde manier aanpakken, maar nu moet je gebruik maken van: wl dinsdag 23 maart 2004
wl dinsdag 23 maart 2004
©2001-2024 WisFaq