\require{AMSmath} Online een vergelijking oplossen Is er een manier om ONLINE een vergelijking op te lossen zodat ik mijn antwoorden kan controleren? Imp Docent - zaterdag 3 april 2004 Antwoord Type hieronder je vergelijking in en klik op LOS OP. Op de Wins-server draait een algebrapakket dat je vergelijking oplost.Je kunt dit ook gebruiken om bij voorbeeld bij de vergelijking 2x+3y²+4xy=0 de variabele x uit te drukken in y of om y uit te drukken in x.Zo levert 3x+4y+6z=12xyz oplossen naar z:Handig wel... WvR zaterdag 3 april 2004 Re: Oppervlakte cycloide ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Is er een manier om ONLINE een vergelijking op te lossen zodat ik mijn antwoorden kan controleren? Imp Docent - zaterdag 3 april 2004
Imp Docent - zaterdag 3 april 2004
Type hieronder je vergelijking in en klik op LOS OP. Op de Wins-server draait een algebrapakket dat je vergelijking oplost.Je kunt dit ook gebruiken om bij voorbeeld bij de vergelijking 2x+3y²+4xy=0 de variabele x uit te drukken in y of om y uit te drukken in x.Zo levert 3x+4y+6z=12xyz oplossen naar z:Handig wel... WvR zaterdag 3 april 2004
WvR zaterdag 3 april 2004
©2001-2024 WisFaq