De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vraag ijkingstoets burgerlijk ingenieur

Beste,

Kunt u me helpen deze vraag op te lossen aub? Ik begrijp niet wat je met de a- en b-onbekenden kan doen.

Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten

George

George
3de graad ASO - vrijdag 12 augustus 2022

Antwoord

Je hoeft eigenlijk niets met die $a$ en $b$ te doen; de informatie over de deelbaarheid levert dat $p(-2)=p(-1)=0$, en verder geldt natuurlijk dat $p(0)=-42$ (vul maar in).
Nu volgt inderdaad dat C het juiste antwoord is.

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 12 augustus 2022



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3