De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vraag uit wiskundeleraar

Hoe kom je bij uitwerking 2 aan de breuk 100/0,5 voor de som?

Jan De
3de graad ASO - vrijdag 18 maart 2022

Antwoord

Volgens 5. meetkundige rijen is $\eqalign{
S = \frac{{u_0 }}{{1 - r}}
}$, dus met $u_0=100$ en $r=0,5$ moet dat wel kunnen...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 18 maart 2022



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3