De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Re: VWO 2017-2018

 Dit is een reactie op vraag 89422 
Kan je het misschien nog op een andere manier uitleggen, want ik begrijp dat nog steeds niet.

Aarthi
Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 24 maart 2020

Antwoord

Ik kan het niet duidelijker uitleggen. Ik was nog nooit zo helder, maar weet je wat? Ik geef je het antwoord. Je moet maar 's goed kijken. Probeer de gedachtengang te volgen, maak een tekening...:-)

$
\eqalign{
& P({\text{Choco wint}}) = \left( {\frac{2}
{3}} \right)^3 \cdot \frac{1}
{3} = \frac{8}
{{81}} \cr
& P({\text{Chico wint}}) = \frac{2}
{3} \cdot \frac{1}
{3} = \frac{2}
{9} \cr
& P({\text{Choco of Chico wint) = }}\frac{{{\text{26}}}}
{{{\text{81}}}} \cr}
$

Succes!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 24 maart 2020



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3