De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vraag uit wiskundeleraar

Negatieve nulpunt bij f(x)=x2-$\frac{1}{x}$-1

Rita
Ouder - woensdag 17 juli 2019

Antwoord

Niet...



$
\eqalign{
& x^2 - \frac{1}
{x} - 1 = 0 \cr
& x^3 - 1 - x = 0 \cr
& x^3 - x - 1 = 0 \cr}
$

Formule van Cardano?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 17 juli 2019



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3