De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Manier van schrijven

Als je antwoord x=3 is, maakt het dan uit of je x=3 opschrijft of 3=x?

Kirste
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 18 oktober 2018

Antwoord

Nee.

js2
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 18 oktober 2018



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3