De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Oppervlakte

 Dit is een reactie op vraag 69498 
Antwoord 1e vraag
omtrek rechthoek = 10 + 10 + 20 + 20 = 60
omtrek vierkant = 60 = 15 + 15 + 15 + 15
oppervlakte rechthoek = 10 x 20 = 200
oppervlakte vierkant = 15 x 15 = 225

thijs
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 15 september 2016

Antwoord

Heel goed...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 16 september 2016



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3