De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Som van de 100 eerste oneven termen

Een goede ochtend,

Ik ben bezig met het hoofdstuk rijen en op 1 ding na afgerond. Ik snap niet hoe het werkt met vragen als; bereken de som van de eerste 100 ''oneven'' termen. Dus u3, u5, u7 etc. Dit wordt ook vrijwel nergens bespoken online voor zover ik kan vinden.

Heeft iemand misschien een uitleg of een link in de goede richting?

Mvg Peter

peter
Student universiteit - vrijdag 8 juli 2016

Antwoord

Al gekeken bij Links | rijen - laatste link.

Zie ook schoolboeken bovenbouw?:-) In getal en ruimte bijvoorbeeld wiskunde D 4 vwo op discrete wiskunde

1=1
1+3=4
1+3+5=9
1+3+5+7=16
...
1+3+...+n=?

Zie WISKUNDE vanaf het voortgezet onderwijs

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 8 juli 2016
 Re: Som van de 100 eerste oneven termen 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3