De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Reisbureau Crombag

 Dit is een reactie op vraag 78000 
Bij de laatste vraag krijg je dan:

39x38 = 1482
250x249 = 62250

Dus: 1482/62250 = 0,024

Arif M
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 27 maart 2016

Antwoord

Klopt

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 27 maart 2016



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3