De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Re: Stelsel met 4 vergelijkingen

 Dit is een reactie op vraag 77058 
is 180+200=x+z
-x-z=-180-200

fax
Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 11 december 2015

Antwoord

Hallo Farxiya,

We hadden onder andere deze vergelijking gevonden:

x+z = 380

Eén van de mogelijkheden is x=180 en z=200, maar er zijn veel meer mogelijkheden.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 11 december 2015



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3