De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Wat is x + x?

Wat is x + x?

Thomas
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 25 februari 2015

Antwoord

x + x = 2x

..of doe 's gek:

x + x = x(1 + 1) = x·2 = 2x

Dat kan ook...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 25 februari 2015



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3