De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Rekenen met variabelen

Bij deze regel (ap)q=apq moet je als er nog een getal voor de a staat, dat ook keer q doen?

Noël
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 28 augustus 2014

Antwoord

Nee... voorbeeld?

(2ap)q=(2·a·p)·q=2·a·p·q=2apq

Dat moet het zijn...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 28 augustus 2014



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3