De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Aandelen

 Dit is een reactie op vraag 72138 
200 x 9,60 = 1920
100,8% x 1920 = 1935,36

200 x 17,20 = 3440
0,9% x 3440 = 30,96
3440 - 30,96 = 3409,04

4309,04 - 1935,35 = 1473,68 winst

is goed?

joey
Leerling mbo - zaterdag 25 januari 2014

Antwoord

Dat had ik ook!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 25 januari 2014



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3