De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Lineaire afbeelding

 Dit is een reactie op vraag 70992 
Hartelijk bedankt!

Ik kom uit op de volgende matrices.

L1= (a -b
b a)

en c=1/2(a11+a23)+i(1/2(a21-a12))
en d=1/2(a11-a21)+i(1/2(a12+a21))

Kan dat kloppen?

Mvg

Sara
Student universiteit - zondag 29 september 2013

Antwoord

Graag gedaan!

Dat is bijna juist. Enkel bij het reële deel van c kom ik uit op 1/2(a11+a22), en ik vermoed dat dat bij jou gewoon een typfout is (vermits er geen a23 bestaat). En bij het reële deel van d kom ik uit op 1/2(a11-a22).

cs
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 29 september 2013



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3