De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Meetkundige plaats

Welke verzameling punten in het complexe vlak wordt bepaald door:
|z+3|=0,5·|z-3|

Volgens het antwoord achteraan in het handboek is dit een cirkel met middelpunt -5 en straal 4.
Maar als ik het uitwerk vind ik x2+y2+6x+9 = 0 en dat is volgens mij een punt (-3, 0)

Greet
3de graad ASO - woensdag 21 augustus 2013

Antwoord

Als ik het uitwerk kom ik uit op $x^2+10x+y^2+9=0$.

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 21 augustus 2013



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3