De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME
samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  Printen

Vergelijking oplossen

f(x)=1/2(x-2)4 en g(x)=4-x2

bepalen van de snijpunten geeft:

1/2(x-2)4=4-x2

Nu is mijn vraag is 4-x2=(2-x)(2+x)??

bouddo
Leerling mbo - woensdag 14 maart 2012

Antwoord

Als je (2-x)(2+x) uitwerkt, zie je (toch?) dat het klopt!
Niet zo aan jezelf twijfelen!
MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 14 maart 2012
 Re: Vergelijking oplossen  



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2013 WisFaq - versie II


eXTReMe Tracker