De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME
samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  Printen

Brandpunten en toppen van een ellips

Er is een vergelijking van een ellips gegeven nl. 64x2+15y2=960. De vraag is om de brandpunten en toppen hiervan te bepalen.

dina
3de graad ASO - zondag 11 maart 2012

Antwoord

Schrijf de formule eens als x2/15 + y2/64 = 1.
In je boek heb je vast iets gezien over de vorm x2/a2 + y2/b2 = 1
MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 11 maart 2012
 Re: Brandpunten en toppen van een ellips 



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2013 WisFaq - versie II


eXTReMe Tracker