De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME
samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  Printen

Re: Gooien met 1 dobbelsteen, totdat je 2 hebt gegooid

 Dit is reactie op vraag 67080 
Even kijken, ik kom hier op uit dan:

1) (5/6)4=0,482
2) (5/6)2·1/6=0,116
3) 1-(5/6)4=0,518

Zijn deze correct?

Ainu d
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 6 maart 2012

Antwoord

Lijkt me prima in orde!
Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 6 maart 2012



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2013 WisFaq - versie II


eXTReMe Tracker