De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Uitslag afgeknotte kegel

 Dit is een reactie op vraag 13182 
Allereerst mijn petje af voor diegene die dit zo kunnen, maar mijn probleem is dat ik niks van wiskunde weet en ik probeer het te begrijpen en uit te testen op mijn rekenmachine in windows. Daarom probeer ik te vragen of iemand mij ken helpen met hoe ik het op zijn Jip en Janneke taal zelf ken doen mijn kegel is als voorbeeld 13 cm Æ onder 9 cm Æ en de hoogte 11 cm. Wie o wie zou mij willen helpen?

mario
Ouder - woensdag 27 januari 2010

Antwoord

Ik dacht dat een vooral een beetje tekstverwerken was voor gevorderden, maar dat is 't toch niet helemaal. Maar met d1=9, d2=13 en h=11 gaat het zo:

q61577img1.gif

Neem voor de straal ongeveer 36 en als hoek 315° en dan zou het helemaal moeten lukken...

Als ik een keer tijd heb zal ik 't proberen fatsoenlijk op te schrijven.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 28 januari 2010
 Re: Re: Re: Uitslag afgeknotte kegel 



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2022 WisFaq - versie 3